Uusi hintataso laadukkaille latausasemille! Ilmainen toimitus kaikille yli 150€ tilauksille!

Meistä

Wolttinen Oy (Y-tunnus: 2655749-9) on suomalainen yritys, joka kehittää ja myy ratkaisuja sähköautojen lataukseen.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Markku Hangasjärvi, joka on viimeksi toiminut 12 vuotta Salcomp Oyj toimitusjohtajana. Markulla on runsaasti kokemusta latureista ja hänen johdossaan on valmistettu yli 3.000.000.000 laturia matkapuhelimelle sekä satoja tuhansia muita latureita ja virtalähteitä. Uskomme, että Markun asiantuntemus OEM- valmistuksesta antaa meille suuren kilpailuedun.

Yhtiön toimitusjohtajana toimii Perttu Pitkänen, jolla on pitkä kokemus OEM-valmistuksesta, tukkukaupasta ja verkkokaupasta. Hyödynnämme Perttu Pitkäsen kokemusta myyntiorganisaatioiden johdossa sekä liiketoiminnan kehittämisessä.

Tavoitteenamme on tulla tulevaisuudessa markkinajohtajaksi latausasemien osalta. Myymme yksittäisiä latureita sähköliikkeille ja muille tukkuasiakkaille, taloyhtiöiden latausasemia sekä tulevaisuudessa myös julkisia latausasemia. Teemme omaa tuotekehitystä ja tavoitteena on juuri Suomen markkinoille sopiva helposti hallittava tuoteperhe. Olemme asettaneet itsellemme korkean laatuvaatimuksen kaikessa toiminnassamme. Tuotteemme ovat turvallisia ja laadukkaita, niillä on myös aina markkinoiden kilpailukykyisin hinta ja pääosin 2 vuoden takuu. Tavoitteenamme on aina ystävällinen, nopea ja asiantunteva palvelu.