Tietoa Asennuksesta

Asennukset ovat taas normaalisti valikoimissa.

Nyt oma latausasema kiinteällä asennushinnalla!

Tarjoamme asennusta suurimpien kaupunkien läheisyydessä. Verkossa myytävä asennuksemme on nk. ”joustava” asennus, jossa ihan tarkkaa aikaa asennukselle ei tilattaessa sovita. Asennuskuukausi on aina sovittu, mutta tarkempi aika sovitaan viimeistään viikkoa ennen asennusta. Tarjoamme asennusta edulliseen hintaan, koska pyrimme hyödyntämään asentajien työajan tehokkaasti. Tämä tarkoittaa, että asentaja pystyy asentamaan kustannustehokkaasti useamman kohteen samalla seudulla.

Olemme aina kuitenkin yhteydessä ja tarkka asennusaika sovitaan erikseen ja voimme siitä mahdollisuuksien mukaan neuvotella (mutta mitään tarkkaa aikaa emme pysty lupaamaan).

Jos tälläinen joustava asennus ei sovi sinulle tai haluat nopeamman asennuksen, niin ole meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella tai puhelimella ja tarjoamme sinulle tarkasti haluamasi ajankohdan. Jos myös asennustarpeesi poikkeaa merkittävästi siitä, mitä verkossa voimme tarjota niin ole yhteydessä ja neuvotellaan asiasta. Teemme kaikki tarjoukset kilpailukykyisesti.Meiltä saat myös asennukset taloyhtiöille ja isompiin kohteisiin!

KLIKKAA TÄSTÄ MYYTÄVIIN ASENNUKSIIN

Varmista ennen asennusta:

-Sinulla on lupa asennukseen (Ei koske omistamaasi omakotitaloa, kerros- ja rivitaloissa vaatii yleensä taloyhtiön luvan. Jos olet vuokralla, pitää sinulla olla lupa myös vuokraisännältä.

-Sinulla on paikka Wallboxille, johon laitteen pystyy myös kiinnittämään. Paikasta on sopiva matka autollesi ja kaapeli riittää lataukseen. Jos matka on pitkä, on tarjolla myös pitkiä kaapeleita, ota tällöin A-versio jossa latausasemassa ei ole kiinteää johtoa.

-Asennusreitti on selvä. Kannattaa tarkasti käydä itse kaapelin kulkureitti läpi, ettei tule yllätyksiä (Esim. ettei edessä/ seinällä ole mitään mikä estää asennuksen). Mikäli asennus ei onnistu esim. reitin puutteellisuuden vuoksi, veloitamme ylimääräisestä käynnistä 30 % asennuksen hinnasta. Asennukseen ei kuulu luonnollisesti minkäänlaista kaivuutyötä ja reitin on oltava sellainen, että kaapelin kulku pääkeskukselta on mahdollinen. Kaapeli ei voi turvallisuussyistä kulkea lainkaan maassa/ lattialla.

-Sinulla on riittävästi kapasiteettia pääsulakkeessa/ sähköliittymässä valitsemaasi Wallboxia varten. Tarkkoja lukuja on vaikea antaa tuntematta kohdetta, sillä tähän vaikuttaa myös muut sähkölaitteet (minimi 20A).

Asennus sisältää:

-10 m kaapelia (minimi 5x2,5). Asennamme aina 3-vaihekaapelin, vaikka Wallbox olisi teholtaan pienempi.

-Laitteiden asennus käyttövalmiiksi

-Ajomatkaa 20 km valitsemasi asennuspaikan keskustasta

-Lisätyöt maksetaan paikan päällä luotto/pankkikortilla. Asennuksen yhteydessä voit ostaa meiltä edulliseen hintaan myös esimerkiksi mobiililatureita tai kaapeleita.