Tietoa kotilatauksesta

Tarjoamme kotilataukseen parhaat mahdolliset tuotteet ennennäkemättömään hintaan. Kaikilla tuotteillamme on takuu (1-2 vuotta), joten voit luottaa, että latausasema myös toimii sovitusti. Kotipistorasiasta ei saa määräysten mukaan ladata kuin 8A virralla ja lataus kestää huomattavasti pidempään (tehokkaimmalla kotilatausasemalla on mahdollista saada jopa 12x teho ja vastaavasti lyhyempi latausaika).

Kuinka pitkän ajomatkan voit ladata tunnissa?

Huomioi, että vain asentamalla uuden kaapelin voit varmistua, että kaikki on tehty määräysten mukaan. Jos sinulla on oikein asennettu punainen 3-vaihe pistorasia, voi ostaa meiltä version jonka saat suoraan liitettyä tälläiseen pistorasiaan (vastaava 3-liitin asennettuna). Varmista aina, että vikavirta on myös keskuksen päässä ja että kaapelit on oikein suunniteltu.

Mielestämme kannattaa valita aina mahdollisimman tehokas 11kW/22KW Wallbox, jos vaan sähkökeskuksen puolesta se on mahdollista. Vaikka nyt isossa osassa autoista on pienempi sisäinen laturi ja et välttämättä pysty heti kaikkea tehoa hyödyntämään, niin näin varaudut tulevaisuuteen. Wallbox on kuitenkin pitkäaikainen investointi ja autojen sisäiset laturit kasvavat ja näin säästyt kalliilta laturin vaihdolta tulevaisuudessa.

KAIKKI TUOTTEET KOTILATAUKSEEN