SOLAR- LATAUS JA MONITASOINEN KUORMANHALLINTA

Myymme Woltti- verkkopalvelua lataukseen, jolla voit toteuttaa helposti kuormanhallinnan, laskutuksen sekä myös monipuoliset ohjaukset kuten Solar-lataus ja sähkön hinnan avulla ohjautuva lataus.

Meillä on markkinoiden monipuolisin kuormanhallinta, jossa voit hallita kapasiteettia useassa tasossa. Voimme asentaa kohteisiin useita sähkönmittauspisteitä, joiden avulla varsin yleinen kuormanhallinta sekä oman sähköliittymän osalta, että pääliittymän osalta onnistuu. Järjestelmä ei vaadi kaapelointia mittarin ja latausaseman välillä.

Järjestelmällä voi mitata myös aurinkosähkön tuotantoa jolloin voit ohjata latausta myös käyttämään vaikka pelkästään aurinkosähköä. Autokohtainen minimilataus on yleensä 6A, joka on huomioitava.

Järjestelmässä on myös Spot- hinnat, jolloin voit hallita latausta myös hinnan perusteella.

Edustamme Suomessa mm. Smappee- järjestelmää, Wallbox- latureita, Alfen julkisen latauksen laitteita, Easee älykkäitä kotilatureita sekä Keba- latauslaitteita..

Woltti- Järjestelmän avulla voit hallita paikallisesti ja reaaliaikaisesti kuormia ja esim. ladata autosi aurinkosähköllä. Järjestelmä räätälöidään aina jokaiseen kohteeseen erikseen, ole siis yhteydessä myyntiimme, jos haluat tarjouksen. Järjestelmä soveltuu taloyhtiöille ja yrityksille, mutta myös omakotitaloihin. Siihen on mahdollista liittää OCPP-yhteensopivia latausasemia.

Yli 50 % omakotitalojen ja yli 80 % yritysten ja taloyhtiöiden järjestelmistä vaatii jonkunlaista kuormanhallintaa. Tarjoamme myös muita kuormanhallintamahdollisuuksia, joko SaaS- palveluna tai yksinkertaisena laitekohtaisena kuukausimaksuttomana palveluna.

Järjestelmällä saat kokonaiskuvan sähkökulutuksesta jopa laitetasolla ja pystyt optimoimaan erilaisten energiamuotojen käyttöä.

 

Tarjoamme ratkaisun jännitteen ja virran tarkkailuun ja dynaamiseen kuormanhallintaan aurinkosähkö-, sähkö- ja muiden kodin ja rakennusten laitteiden välillä Woltti- palvelulla. Sähkömittari voi sijaita erillään latauslaitteesta. Sekä sähkömittari, että latauslaite vaativat yleensä mobiiliyhteyden.

Nopeat ja tarkat mittaustiedot

Keräämme reaaliaikaisia tuotanto- ja kulutustietoja aina laitetasolle asti ja tarjoamamme markkinoiden kattavimmat mittausvaihtoehdot. Woltti- palvelun avulla voit käyttää reaaliaikaisia energiankulutus- ja tuotantotietoja useilla tavoilla, mittaus on mahdollista jopa 3x600A asti. Lisäksi aurinkoenergian tuotanto voidaan mitata riippumatta käytetystä invertteristä. Tuemme myös kaikkea Froniuksen järjestelmästä saatavaa tietoa. Järjestelmämme osaa hyödyntää myös sähkön markkinahintaa (Nordpool Spot).

Täältä saat selville, kuinka saat kaiken irti Woltti- järjestelmän mittausvaihtoehdoista ja kuormanhallinnasta:

Vaihtoehto 1: Alimittari asunnon keskuksesta tai kiinteistöliittymästä.

Voit mitata halutessasi useita virtapiirejä tietyistä laitteista tai laiteryhmistä erikseen. Kerää tarkat energiatiedot haluamassasi laajuudessa ja ohjaa latausta koko sähkönkulutuksesi perusteella. Voit myös hyödyntää valmiin kaapeloinnin parkkialueella ja säästää merkittävästi. Kuormanhallinta maksimoi lataustehon käytettävissä olevalla kapasiteetilla.

Vaihtoehto 2: Pääliittymän energiamittaus.

Monesti vaikkapa rivitaloissa on tärkeää varmistaa pääliittymän mittauksen avulla, että autonlataus yhdessä muun kulutuksen kanssa ei ylikuormita pääsulaketta. Kiinteistöissä on monesti käytetty kerrointa, jossa oletetaan että huoneistojen maksimikapasiteetti yhteensä on esim. 30 % koko kiinteistön pääliittymän kapasiteetista. Autonlataus muuttaa tulevaisuudessa tilannetta radikaalisti ja on syytä varmistaa asia kuormanhallinnalla. Woltti- palvelu tarjoaa tähän erittäin hyvän ratkaisun.

Vaihtoehto 3: Aurinkoenergian tuotannon mittaus.

Voit mitata tuotetun aurinkoenergian riippumatta käyttämästäsi invertteristä ja ohjata laturiasi käyttämään energia hyödyksi.

Järjestelmän käyttäjät voivat valita laajoista mittausvaihtoehdoista, mitkä sopivat parhaiten heidän tarpeisiinsa riippuen heidän sähköisistä järjestelmistään, vaaditusta tarkkuustasosta ja käytettävillä olevasta budjetista.

Kysy lisää, asiantuntijamme käy mielellään kanssasi läpi juuri sinun ympäristöösi sopivan vaihtoehdon.

Woltti- järjestelmä soveltuu hyvin erilaisten taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin ja myös omakotitaloihin kun vaaditaan monimutkaista kuormanhallintaa, solar- latausta tai Spot- hintojen hyödyntämistä latauksen ajoituksessa.