Uusi hintataso laadukkaille latausasemille! Ilmainen toimitus latausasemille yli 150€ tilauksille!

Autonlataus kuluttaa paljon virtaa ja siksi sähköjärjestelmiä ei ole yleensä mitoitettu siten, että esim. useamman latausaseman asennus onnistuu ilman isoja muutostöitä tai kuormanhallintaa. Kuormanjako on yksi tärkeimmistä latausjärjestelmää hankittaessa huomioitavista asioista. Meiltä saat kaikki vaihtoehdot, niin verkkopohjaiseen kuin lokaaliin kuormanjakoon. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme asiasta lisää.

Smappee-järjestelmä

Edustamme Suomessa mm- Smappee- järjestelmää. Järjestelmän avulla voit hallita paikallisesti ja reaaliaikaisesti kuormia ja esim. ladata autosi aurinkosähköllä. Järjestelmä räätälöidään aina jokaiseen kohteeseen erikseen, ole siis yhteydessä myyntiimme, jos haluat tarjouksen.

Järjestelmä soveltuu taloyhtiöille ja yrityksille, mutta myös omakotitaloihin. Siihen on mahdollista liittää Smappee:n omat latausasemat tai myös muita latausasemia. Järjestelmän osana voit hankkia myös Smappee:n pilvipalvelun.

Yli 50 % omakotitalojen ja yli 80 % yritysten ja taloyhtiöiden järjestelmistä vaatii jonkunlaista kuormanhallintaa. Tarjoamme myös muita kuormanhallintamahdollisuuksia joko SaaS- palveluna, lokaalina mittaukseen perustuvana järjestelmänä tai yksinkertaisena laitekohtaisena kuukausimaksuttomana palveluna. Kuormanjako voi olla joko staattista (yksi ennalta asetettu maksimikapasiteetti) tai dynaamista (kuorman mukaan säätyvää, yleensämitataan koko järjestelmän kulutusta).

Smappee:n järjestelmällä saat kokonaiskuvan sähkökulutuksesta laitetasolla ja pystyt optimoimaan erilaisten energiamuotojen käyttöä.

Smappee järjestelmä tarjoaa ratkaisun virrantarkkailuun ja dynaamiseen kuormanhallintaan aurinkosähkö-, sähkö- ja muiden kodin ja rakennusten laitteiden välillä pilvipohjaisen sovelluksen avulla. Uudet mittausominaisuudet antavat mahdollisuuden kerätä enemmän tietoja, mikä monipuolistaa käyttöä, tekee järjestelmästä ympäristöystävällisemman  ja vähentää kustannuksia.

Smappee soveltuu monenlaiseen ympäristöön ja integroituu erilaisiin järjestelmiin, esim. Amazon Alexa ja Google Nest.

Nopeat ja tarkat mittaustiedot

Smappee kerää ja tallentaa reaaliaikaisia tuotanto (esim. aurinkosähkö)- ja kulutustietoja aina laitetasolle asti. Se toimii tarjoamalla markkinoiden kattavimmat mittausvaihtoehdot. Smappeen avulla voit käyttää reaaliaikaisia energiankulutus- ja tuotantotietoja. Lisäksi energiakulutustiedot ovat käytettävissä aina laitetasolle saakka.

Smappee järjestelmä mittaa, ohjaa ja seuraa kiinteistön sähkönkulutusta reaaliajassa. Dynaaminen kuormanhallinta aurinkosähkö-, sähkö- ja muiden kodin ja rakennusten laitteiden välillä pilvipohjaisen Smappee-älypuhelinsovelluksen ja hallintapaneelin kautta. Uudet mittausominaisuudet mahdollistavat suuremman tietomäärän keräyksen, joka vähentää suurien ja pienien koti- ja yritysjärjestelmien kustannuksia.

Lisätietoja Smappee- järjestelmästä

Smappeen mittausvaihtoehdot

Smappee-käyttäjät voivat valita laajoista mittausvaihtoehdoista omiin tarpeisiinsa sopivimman vaihtoehdon riippuen järjestelmistään.

Vaihtoehto 1: Mittaus kokonaiskulutuksesta

Mittaus sähkölähteestä tai järjestelmän kokonaiskulutuksesta Smappee Smart Metring- mittarilla ja Infinity -sovelluksella. Sähköverkosta riippuen voit mitata tarkat sähkönkulutustiedot jopa 28 virtapiiristä valitsemistasi laitteista tai laiteryhmistä erikseen.

Vaihtoehto 2: Mittaa sähkönkulutus pistorasiasta.

Täydennä Smappee Infinityä Smappee Switchillä, , aidosti älykkäällä pistokkeella.Liitä kytkin virtalähteen ja laitteen tai jatkojohdon välille, niin se mittaaliitetyn laitteen tai laiteryhmän sähkönkulutuksen tarkasti.

Vaihtoehto 3: Mittaus virtakaapelista.

Kun kiinnität Smappeen mittauslaitteen virtajohtoosi saat mitattuayksittäisen laitteen sähkökulutuksen ja voi hallita sitä sovelluksella.

Lisätietoja Smappee- järjestelmästä